Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

Sign Up

main page crashing?

Discussion in 'PriusChat Website Questions' started by pdhenry, Jun 6, 2008.

Social Buttons

  1. pdhenry

    pdhenry It's HEEERE!

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    398
    Likes Received:
    5
    Location:
    PA
    Your Vehicle Year:
    2008 Prius
    I'm having trouble getting to the main page http://priuschat.com/ or http://www.priuschat.com/. I get a IE error

    After I click OK on this popup I get a Cannot Find Server or DNS Error page.

    If I stop page loading after the top banner loads I can get to http://priuschat.com/forums/ normally so I'm guessing it's some content on the first page.

    :help:

    Thanks...
  2. Neicy

    Neicy New Member

    Joined:
    Apr 29, 2007
    Messages:
    821
    Likes Received:
    2
    Location:
    Wakefield, MA.
    Your Vehicle Year:
    2012 Prius
    Model:
    Three
    I also couln't load the main page. Danny might be doing something with it. I didn't get an error though. It just loaded with blank space below the banner ad.
  3. pdhenry

    pdhenry It's HEEERE!

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    398
    Likes Received:
    5
    Location:
    PA
    Your Vehicle Year:
    2008 Prius
    I'm still running IE 6 if that matters (it probably does).
  4. JimboK

    JimboK One owner, low mileage

    Joined:
    May 1, 2006
    Messages:
    2,817
    Likes Received:
    171
    Location:
    Chesterfield, VA
    Your Vehicle Year:
    2005 Prius
    No problem here with Firefox 2.
  5. b11101100

    b11101100 Spectra Blue Mica Driver

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    58
    Likes Received:
    1
    Location:
    Arizona
    Your Vehicle Year:
    2008 Prius
    Same results with IE 7. No problems with Firefox.
  6. Danny

    Danny Admin/Founder Staff Member

    Joined:
    Nov 24, 2003
    Messages:
    6,319
    Likes Received:
    1,074
    Location:
    Charlotte, NC
    Your Vehicle Year:
    2013 Prius Plug-in
    Model:
    Plug-in Base
    Hmm... no problems in Firefox or Safari for me. I'm going to have to fire up VMWare to see if I have problems in Windows XP.

    I think it may be connected to the addition of some new javascripts that I added yesterday.
  7. Danny

    Danny Admin/Founder Staff Member

    Joined:
    Nov 24, 2003
    Messages:
    6,319
    Likes Received:
    1,074
    Location:
    Charlotte, NC
    Your Vehicle Year:
    2013 Prius Plug-in
    Model:
    Plug-in Base
    Ok, check it now. Still having problems?
  8. b11101100

    b11101100 Spectra Blue Mica Driver

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    58
    Likes Received:
    1
    Location:
    Arizona
    Your Vehicle Year:
    2008 Prius
    It's working for me now. IE 7 and firefox.
  9. pdhenry

    pdhenry It's HEEERE!

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    398
    Likes Received:
    5
    Location:
    PA
    Your Vehicle Year:
    2008 Prius
    I now got into the main page.

    Thanks! :)
Similar Threads: main page
Forum Title Date
Gen III 2010+ Prius Care, Maintenance and Troubles Paul's Travel Pics (3rd gen maintenance pages, including brakes) Mar 1, 2014
PriusChat Website Questions FHOP and first thread showing on main PC Forums Page Sep 26, 2011
Gen II Prius Care, Maintenance and Troubleshooting Article on Prius maintenance on Yahoo front page Jul 24, 2011
Generation 1 Prius Discussion Found nice 30K maintenance page Aug 26, 2010
PriusChat Website Questions When I click on an internal link, it just takes me to the main page! Sep 14, 2008