Cannot Subscribe to One Particular Thread !

Discussion in 'PriusChat Website Questions' started by going red baby!, Dec 12, 2009.

  1. going red baby!

    going red baby! still a n00b

    Joined:
    Jul 21, 2009
    606
    96
    0
    Location:
    Los Angeles
    Vehicle:
    2010 Prius
    Model:
    III
    For some reason I can't subscribe to the following thread:
    http://priuschat.com/forums/gen-ii-prius-fuel-economy/38590-highway-driving-in-prius-ii.html

    When I click on subscribe the page goes to a completely white page and says it's done loading but nothing happened. I've had this happen before with pages on various sites and usually if I hit back and click on the link again it loads no problem. But this keeps happening, even now days later.

    I deleted a bunch of bookmarks in case I was at the limit, still no good.
    I just subscribed to another thread as a test and it worked fine.

    Is there something weird with that thread?
     
  2. Danny

    Danny Admin/Founder
    Staff Member

    Joined:
    Nov 24, 2003
    6,973
    1,836
    1,174
    Location:
    Charlotte, NC
    Vehicle:
    2013 Prius Plug-in
    Model:
    Plug-in Base
    Odd... I can subscribe to it without a problem. I can check in the logs to see if there was something going on specific to your account.
     
  3. going red baby!

    going red baby! still a n00b

    Joined:
    Jul 21, 2009
    606
    96
    0
    Location:
    Los Angeles
    Vehicle:
    2010 Prius
    Model:
    III
    I'll see your odd and I'll raise you a wow.

    I just tried now and it worked. I guess I can now delete my workaround subscription to this thread.

    Thanks!
     
Loading...