Problems with Hazard Lights directly after start

Discussion in 'Gen 3 Prius Audio and Electronics' started by dancingbalu, Nov 8, 2020.

  1. dancingbalu

    dancingbalu Junior Member

    Joined:
    Jul 24, 2020
    39
    31
    21
    Location:
    Germany
    Vehicle:
    2010 Prius
    Model:
    III
    Hey People,

    i do have a Problem with my EU-Prius 3. Since a while it happens, every then and now, that the Hazard Lights went on and stay on. First I thought it might be the LED Lights from China, that I have installed a while ago. But Nothing. Then i thought a Problem with the 12V for car charger in the middle next to the seat heater - but Nothing at all. It happens, that they just go on when you get into the car, after a while, you can push the button for the Hazard Lights and they went out. On other days it happens, that they wont get off. Then you park the car and the next day, they are off. Also sometimes it happens that it stays on after shutting off the car.
    Does anyone have an idea or even a clue what it could be? My idea is, for now, that it is the button of the Hazard Lights.

    Hope, someone might have a clue

    So far

    Sincerely, Dominik
     
  2. bisco

    bisco cookie crumbler

    Joined:
    May 11, 2005
    98,410
    44,646
    0
    Location:
    boston
    Vehicle:
    2012 Prius Plug-in
    Model:
    Plug-in Base
    try searching google, i feel like this has been mentioned before
     
  3. Attila Fekete

    Attila Fekete Member

    Joined:
    Apr 5, 2019
    161
    57
    0
    Location:
    Budapest, Hungary
    Vehicle:
    2012 Prius
    Model:
    N/A
    You may check the turn signal relay.
     
  4. dancingbalu

    dancingbalu Junior Member

    Joined:
    Jul 24, 2020
    39
    31
    21
    Location:
    Germany
    Vehicle:
    2010 Prius
    Model:
    III
Loading...