Red triangle, check engine and car icon

Discussion in 'Gen 2 Prius Care, Maintenance and Troubleshooting' started by Muhammad Fahad Chughtai, Mar 10, 2020.

  1. Muhammad Fahad Chughtai

    Joined:
    Mar 10, 2020
    2
    0
    0
    Location:
    Islamabad
    Vehicle:
    2013 Aqua
    Model:
    Three Touring
    Any suggestions, what could be the possible issues.

    Its 2008 gen 2 prius, (Japnese version)

    I have my obd II device connected to it but it shows no fault code.... either my obd device is not that smart or the problem is of some severe level...

    My vehicle is not getting to READY mode
     

    Attached Files:

  2. bisco

    bisco cookie crumbler

    Joined:
    May 11, 2005
    89,393
    39,996
    0
    Location:
    boston
    Vehicle:
    2012 Prius Plug-in
    Model:
    Plug-in Base
    Bad hybrid battery
     
  3. Muhammad Fahad Chughtai

    Joined:
    Mar 10, 2020
    2
    0
    0
    Location:
    Islamabad
    Vehicle:
    2013 Aqua
    Model:
    Three Touring
    My friend had an issue with his hybrid battery....but with the battery issue atleast his car was starting.......mine is not even getting in READY mode
     
  4. bisco

    bisco cookie crumbler

    Joined:
    May 11, 2005
    89,393
    39,996
    0
    Location:
    boston
    Vehicle:
    2012 Prius Plug-in
    Model:
    Plug-in Base
    12 volt
     
  5. SFO

    SFO Senior Member

    Joined:
    Feb 7, 2017
    3,056
    3,198
    0
    Location:
    Northern California
    Vehicle:
    2007 Prius
    Model:
    N/A
    Welcome to PriusChat!!
    You need to upgrade your OBD2 reader/scanner, many use a 'mini-vci' cable (USB) and a laptop/tablet with Techstream.
     
Loading...