Cannot log in

Discussion in 'PriusChat Website Questions' started by DaveGoodrich, Jun 19, 2015.

  1. DaveGoodrich

    DaveGoodrich Member

    Joined:
    Sep 15, 2007
    129
    57
    0
    I am unable to log in to the regular website. When I push the "Log In" button, the little progress bars just keep spinning, but I never actually get logged in. I am ? to post this.

    This problem occurs with Win7 and Chrome. I can log in with IE no problem (but who wants to do that?).

    I just figured out that if I right-click on the log-in button and select "Open in a new Window", it will let me log in.
     
  2. bisco

    bisco cookie crumbler

    Joined:
    May 11, 2005
    88,082
    39,278
    0
    Location:
    boston
    Vehicle:
    2012 Prius Plug-in
    Model:
    Plug-in Base
    i don't know anything about tapatalk, but i'm surprised no one has responded yet.
     
  3. DaveGoodrich

    DaveGoodrich Member

    Joined:
    Sep 15, 2007
    129
    57
    0
    Same thing still happening. Cannot log in with Chrome or IE unless I right-click on the "log in" button, and select "open in a new tab"
     
    Former Member 68813 likes this.
  4. bisco

    bisco cookie crumbler

    Joined:
    May 11, 2005
    88,082
    39,278
    0
    Location:
    boston
    Vehicle:
    2012 Prius Plug-in
    Model:
    Plug-in Base
    no issues here from macbook pro. do you stay logged in, or log out each time?
     
  5. DaveGoodrich

    DaveGoodrich Member

    Joined:
    Sep 15, 2007
    129
    57
    0
    I stay logged in. But i havent been here in a while, so i was probably automatically logged off. Perhaps it is something to do with my work's network.
     
  6. bisco

    bisco cookie crumbler

    Joined:
    May 11, 2005
    88,082
    39,278
    0
    Location:
    boston
    Vehicle:
    2012 Prius Plug-in
    Model:
    Plug-in Base
    could be, can you try it from home? i use the mac fom all sorts of public wifi with no problem.
     
  7. DaveGoodrich

    DaveGoodrich Member

    Joined:
    Sep 15, 2007
    129
    57
    0
    I'll do that. Since you haven't been hearing others have this problem, I'll bet it's on my end.
     
  8. bisco

    bisco cookie crumbler

    Joined:
    May 11, 2005
    88,082
    39,278
    0
    Location:
    boston
    Vehicle:
    2012 Prius Plug-in
    Model:
    Plug-in Base
    yes, when things are haywire at danny's end, these threads usually fill up pretty fast, unless no one can get in of course.

    there are a lot of other threads with suggestions for people who are having problems at their end. all the best.(y)
     
  9. techntrek

    techntrek Member

    Joined:
    Nov 6, 2012
    263
    83
    0
    Location:
    MD
    Vehicle:
    2008 Prius
    Model:
    Three
    I have experienced this from multiple browsers. I have to go to the quick navigation link near the botton of the home page and hit the log in link from there. Then I get to a page where I can log in.
     
  10. Former Member 68813

    Former Member 68813 Senior Member

    Joined:
    Oct 3, 2010
    3,524
    966
    8
    Location:
    US
    Vehicle:
    Other Hybrid
    Model:
    N/A
    For the record, i can't log in using firefox (using different PCs). Chrome and IE rendering is very screwed up. I write this using IE.
    For me, this website is #1 technically screwed up in the entire WWW.
     
  11. Danny

    Danny Admin/Founder
    Staff Member

    Joined:
    Nov 24, 2003
    6,994
    1,839
    1,174
    Location:
    Charlotte, NC
    Vehicle:
    2013 Prius Plug-in
    Model:
    Plug-in Base
    Can you tell me what version of each piece of software you're using? Windows 10, Chrome 46, etc?

    This made me smile. I feel like I deserve a trophy or something.
     
    bisco likes this.
  12. Former Member 68813

    Former Member 68813 Senior Member

    Joined:
    Oct 3, 2010
    3,524
    966
    8
    Location:
    US
    Vehicle:
    Other Hybrid
    Model:
    N/A
    you welcome. what did you change yesterday that the issue went away today? certainly my PCs didn't change. i'm logged in FF and posting this.
     
  13. Stevewoods

    Stevewoods Senior Member

    Joined:
    Jun 10, 2014
    567
    743
    0
    Location:
    Seattle, WA
    Vehicle:
    2008 Prius
    Model:
    II
    I have not been able to log-in, I think, since Friday using FF, this morning I just upgraded to FF 42.0 and still only get the little progress bars that a pp poster mentioned, no log-in screen.

    So, I just tried Chrome and no problem with log-in. I will say that I upgraded to Windows 10 on Thursday, which was a major disaster BTW, but I do not think that has anything to do with PriusChat issues.
     
  14. Former Member 68813

    Former Member 68813 Senior Member

    Joined:
    Oct 3, 2010
    3,524
    966
    8
    Location:
    US
    Vehicle:
    Other Hybrid
    Model:
    N/A
    same here, i upgraded to FF42 this weekend and logon stopped working again. the way i managed to bring it back was by disabling private browsing and allowing 3rd party cookies saved on the PC.

    sorry to say, but this site refuses to work when you want private browsing.

    big brother, anyone?
     
  15. CR94

    CR94 Senior Member

    Joined:
    Dec 2, 2014
    1,747
    667
    0
    Location:
    Northwestern S.C.
    Vehicle:
    2011 Prius
    Model:
    Two
    Very true. Chrome still appears in jumbled plain text superimposed on top of itself. (IE was plain text through most of September, then suddenly returned to the "screwed-up" layout it had had since the unfortunate spring update.) Most photos and all links to attachments within posts remain "unavailable" since some time in September.
     
  16. Stevewoods

    Stevewoods Senior Member

    Joined:
    Jun 10, 2014
    567
    743
    0
    Location:
    Seattle, WA
    Vehicle:
    2008 Prius
    Model:
    II
    This is all really screwy.

    I am still using Chrome and have no rendering or log-in issues.

    FF 42 (and the previous version) is not working for log-ins, although I can open and browse the site as a guest with no issues -- well other than periodic freezes due apparently to the video ads along the left side of the forum.

    I never use IE. I guess I could really go to the darkside and use that Edge thing that Microsoft so kindly (NOT) included in my recent upgrade to Windows 10.
     
  17. Former Member 68813

    Former Member 68813 Senior Member

    Joined:
    Oct 3, 2010
    3,524
    966
    8
    Location:
    US
    Vehicle:
    Other Hybrid
    Model:
    N/A
    excellent, that actually works well with FF42 even with private browsing enabled.
     
  18. Stevewoods

    Stevewoods Senior Member

    Joined:
    Jun 10, 2014
    567
    743
    0
    Location:
    Seattle, WA
    Vehicle:
    2008 Prius
    Model:
    II
    I have not tried the Goodrich workaround, but today, I could not log-in with:

    1) FF42.0

    2) Chrome Version 46.0.2490.80 m

    I decided to try MS EDGE for the first time ever, since installing Windows 10 a week ago, and was able to log-in with Edge, version whatever.
     
  19. techntrek

    techntrek Member

    Joined:
    Nov 6, 2012
    263
    83
    0
    Location:
    MD
    Vehicle:
    2008 Prius
    Model:
    Three
    When I posted my problem, above, I was using Opera, Chrome, and even tried an older version of IE. All on my home laptop. My suspicion is there was a DNS issue, maybe content comes from multiple IPs for this site? Then it suddenly worked ok. During all of that I could check the site fine from my phone or work computer.

    Never any issues for me using IE 11. It defaults to Edge mode for this site.
     
Loading...