Forum very slow

Discussion in 'PriusChat Website Questions' started by Britprius, Nov 15, 2013.

  1. Britprius

    Britprius Senior Member

    Joined:
    Jun 14, 2010
    5,194
    1,885
    0
    Location:
    Herefordshire England
    Vehicle:
    2008 Prius
    Is anyone having problems over the last few days. I am finding in the UK I am often getting time outs when trying to load PC also editing and loading post can be very slow. Changing pages also sometimes can take 30 seconds This has only happened in the last few days.

    John (Britprius)
     
  2. Mendel Leisk

    Mendel Leisk Sand Pounder

    Joined:
    Oct 17, 2010
    46,021
    32,862
    80
    Location:
    Greater Vancouver, British Columbia, Canada
    Vehicle:
    2010 Prius
    Model:
    Touring
    Yes, off and on. Hasn't completely locked, but pages are sometimes very slow to load.
     
  3. Britprius

    Britprius Senior Member

    Joined:
    Jun 14, 2010
    5,194
    1,885
    0
    Location:
    Herefordshire England
    Vehicle:
    2008 Prius
    Thanks it's not just me then.

    John (Britprius)
     
  4. Eclipse1701d

    Eclipse1701d Prius Enthusiast

    Joined:
    May 12, 2011
    645
    222
    0
    Location:
    Nature coast, Florida
    Vehicle:
    2016 Prius
    Model:
    Three Touring
    Yes. I have noticed it as well. It's not you... There has been a lag on an off as the gov tests the data capture center in Utah.
     
  5. Britprius

    Britprius Senior Member

    Joined:
    Jun 14, 2010
    5,194
    1,885
    0
    Location:
    Herefordshire England
    Vehicle:
    2008 Prius
    I have had a couple of double posts because nothing has happened for 30 seconds after pressing "post reply". I also lost one post completely on screen but fortunately had it backed up and was able to reinstate it.

    John (Britprius)
     
  6. Britprius

    Britprius Senior Member

    Joined:
    Jun 14, 2010
    5,194
    1,885
    0
    Location:
    Herefordshire England
    Vehicle:
    2008 Prius
    Today "Sunday" PC has become almost impossible to use taking a minimum of 30 seconds to change pages but often timing out with gateway error. Responding to alerts nothing happens apart from 3 traveling bars at the top of the screen. Posting is a matter of sitting and waiting otherwise double post occur.

    John (Brtprius)
     
  7. El Dobro

    El Dobro A Member

    Joined:
    Jul 12, 2011
    6,731
    3,057
    1
    Location:
    NJ
    Vehicle:
    Other Electric Vehicle
    Model:
    N/A
    Same thing here. Am now practicing my patience.
    :D
     
  8. JMD

    JMD 2012 Prius 4 Solar Roof

    Joined:
    Oct 11, 2012
    3,779
    1,279
    0
    Vehicle:
    2012 Prius
    Model:
    Four
    Double posts here and very slow to load. Maybe they need to run some DB maintenance etc.

    I noticed I cannot upload Pictures any more.

    Not sure why.

    I asked one of the Moderators he said don't know.
     
  9. ftl

    ftl Explicator

    Joined:
    Jun 2, 2009
    1,812
    790
    0
    Location:
    Long Island NY
    Vehicle:
    2012 Prius c
    Model:
    Three
    And Search hasn't been working for at least a couple of days.
     
  10. RRxing

    RRxing Senior Member

    Joined:
    Jul 7, 2009
    2,334
    1,602
    0
    Location:
    NEPA
    Vehicle:
    2017 Prius
    Model:
    Three Touring
    All of the above. Patience, patience... :)
     
  11. Mendel Leisk

    Mendel Leisk Sand Pounder

    Joined:
    Oct 17, 2010
    46,021
    32,862
    80
    Location:
    Greater Vancouver, British Columbia, Canada
    Vehicle:
    2010 Prius
    Model:
    Touring
    Yes, getting close to unusable. Sometimes pages load, finally. Did get one "time out" this morning. Something not right.
     
  12. Britprius

    Britprius Senior Member

    Joined:
    Jun 14, 2010
    5,194
    1,885
    0
    Location:
    Herefordshire England
    Vehicle:
    2008 Prius
    When replying to a post, or making a post then clicking on the post reply button after 2 minutes of non activity you begin to wonder if you clicked the button correctly as the button does not grey out to show that it has been used. Clicking again invariably leads to a double post, and trying to leave that page either does nothing or you loose the post. I fortunately have mine backed up so am able to restore posts, but not every one does this.

    John (Britprius)
     
  13. xliderider

    xliderider Senior Member

    Joined:
    Apr 19, 2012
    7,178
    2,723
    0
    Location:
    Honolulu, HI
    Vehicle:
    2011 Prius
    Model:
    Three
    While waiting for the pages to load or refresh, I've watched my grass grow, paint dry, and my kids have grown before my very eyes. ;) :rolleyes:
     
    ftl and Britprius like this.
  14. ftl

    ftl Explicator

    Joined:
    Jun 2, 2009
    1,812
    790
    0
    Location:
    Long Island NY
    Vehicle:
    2012 Prius c
    Model:
    Three
    You should try this if you need another similar diversion.
     
  15. El Dobro

    El Dobro A Member

    Joined:
    Jul 12, 2011
    6,731
    3,057
    1
    Location:
    NJ
    Vehicle:
    Other Electric Vehicle
    Model:
    N/A
    Going to the site during commercials makes it much easier.
     
  16. JMD

    JMD 2012 Prius 4 Solar Roof

    Joined:
    Oct 11, 2012
    3,779
    1,279
    0
    Vehicle:
    2012 Prius
    Model:
    Four
    Just got a Gateway 504 error.
     
  17. Britprius

    Britprius Senior Member

    Joined:
    Jun 14, 2010
    5,194
    1,885
    0
    Location:
    Herefordshire England
    Vehicle:
    2008 Prius
    Stop giving my wife reasons why I should cut the grass!!!

    John (Britprius)
     
    xliderider likes this.
  18. frodoz737

    frodoz737 Top Wrench

    Joined:
    Aug 26, 2010
    4,294
    2,320
    33
    Location:
    Texas
    Vehicle:
    2015 Prius
    Model:
    Four
    Mod notified...passing on to Danny.
     
  19. cwerdna

    cwerdna Senior Member

    Joined:
    Sep 4, 2005
    12,544
    2,118
    1
    Location:
    SF Bay Area, CA
    Vehicle:
    2006 Prius
    I just hitting this a few minutes ago and apparently I hit it a few hours ago, which resulted in a double post.
     
  20. SageBrush

    SageBrush Senior Member

    Joined:
    Jun 4, 2008
    11,627
    2,521
    8
    Location:
    Southwest Colorado
    Vehicle:
    2012 Prius v wagon
    Model:
    Two
    Sporadic problems as noted earlier. How many people have the patience to complain ?
     
Loading...