Iphone Stopped Playing

Discussion in 'Prius c Audio and Electronics' started by DStevens00, Jul 11, 2021.

Tags:
  1. DStevens00

    DStevens00 New Member

    Joined:
    Jul 11, 2021
    1
    0
    0
    Location:
    Southern California
    Vehicle:
    2013 Prius c
    Model:
    II
    I've had my 2013 Prius since 2015. I used a USB cable to connect my Iphone to the car., and play the music on my iphone on my car. This has worked fine since 2015.

    A few days ago I found the car recognized the iphone, but can't 'load' the music.

    What I see is it will automatically start playing a songfor about 30 seconds, then stop. If I go to select another song, the screen says 'loading' and never plays. I let it try 'loading' for 20 minutes once, it never loads or plays any music.

    The phone itself plays music fine. It plays through headphones just fine. I bought a new USB cable, and that made no difference.

    I'm stumped - the car recognizes the phone. It just can't play music for a few seconds.

    Anyone have any ideas?
     
  2. bisco

    bisco cookie crumbler

    Joined:
    May 11, 2005
    93,180
    42,227
    0
    Location:
    boston
    Vehicle:
    2012 Prius Plug-in
    Model:
    Plug-in Base
    no idea, i guess i would try re paring the phone
     
  3. Pulse07

    Pulse07 Member

    Joined:
    Feb 24, 2020
    132
    75
    0
    Location:
    California
    Vehicle:
    2020 Prius
    Model:
    XLE AWD-e
    Use a real apple cable. I kid you not, that can the problem.
     
Loading...