Radio Rebooting

Discussion in 'Gen 4 Prius Care, Maintenance and Troubleshooting' started by Sp00kyMuld3r, Sep 30, 2019.

  1. jstevens44

    jstevens44 Junior Member

    Joined:
    Sep 25, 2018
    25
    14
    3
    Location:
    Charlotte, NC
    Vehicle:
    2017 Prius
    Model:
    Three
    In settings under Bluetooth. Just delete my phone. Then forget connection on the phone.
     
  2. alanclarkeau

    alanclarkeau Senior Member

    Joined:
    Feb 24, 2016
    5,832
    6,403
    0
    Location:
    near Brisbane, Australia
    Vehicle:
    2016 Prius
    Model:
    N/A
    Are you talking Gen 4? - the photos don't look like one. I see your profile shows "v"
     
  3. jstevens44

    jstevens44 Junior Member

    Joined:
    Sep 25, 2018
    25
    14
    3
    Location:
    Charlotte, NC
    Vehicle:
    2017 Prius
    Model:
    Three
    Update to my testing. I tried my wife’s phone which updated last night. It works with no problems. I swapped back over to my phone. Reboot after 30 seconds or so.
    Fortunately I’m due for a phone upgrade so I ordered a new one (was happening anyway) and will try that one. Hopefully I don’t have the same issue, but if I do then I’ll take it to the dealer and see what they can find out. Hopefully I won’t need to replace the stereo. If I do though, I’ll swap it for an aftermarket one with CarPlay.
     
  4. icyrius

    icyrius Member

    Joined:
    Apr 10, 2016
    109
    58
    7
    Location:
    Florida, USA
    Vehicle:
    2014 Prius v wagon
    Model:
    Three
    I am trying to reset my 2014 Prius V entune
     
  5. StarmanUK

    StarmanUK Junior Member

    Joined:
    Nov 25, 2017
    17
    14
    0
    Location:
    Essex, UK
    Vehicle:
    2017 Prius
    Model:
    Business Ed. Plus
    This probably won't help. But I recently had an issue with my unit where although it paired fine it did not download the phone book/recent call list correctly.

    I found that if I paired to my head unit using the phone then the error would persist however when I scanned and paired from the head unit then the phonebook etc worked normally. This is also an iOS 13.3 device.
     
Loading...