Smart code reset with techstream

Discussion in 'Gen 3 Prius Technical Discussion' started by Chba, Jan 6, 2020.

  1. Chba

    Chba Junior Member

    Joined:
    Mar 26, 2019
    89
    5
    0
    Location:
    New york
    Vehicle:
    2010 Prius
    Model:
    N/A
    i have ordered a used key on Ebay in order to have two Smartkey.

    I try "Smart Code Reset" for this used key whit many version of techstream but it doesn't work.

    When i get the Passcode, i input it in techstream and i click "next" whit the driver door open, but he ask me to retry again.


    The Smart Key matches the same fcc id#, but i don't know if it is compatible or not? I need help please

    See the photo attached


    My car: Toyota Prius 2010 lounge europe market with touchsensor and without radar cruize.




    20200105_183056.jpeg 20200105_182902.jpeg 20200105_182310.jpeg 20200105_181339.jpeg

    Posted via the PriusChat mobile app.
     
  2. ChapmanF

    ChapmanF Senior Member

    Joined:
    Mar 30, 2008
    15,152
    10,549
    0
    Location:
    Indiana, USA
    Vehicle:
    2010 Prius
    Model:
    IV
    If the used fob hasn't been revirginized yet, there are sellers on ebay who advertise they'll do it for you, was around $20 last I looked.
     
Loading...