Techstream / Gen 2 quick question

Discussion in 'Gen 2 Prius Care, Maintenance and Troubleshooting' started by Nor'easter, Dec 14, 2021.

  1. Nor'easter

    Nor'easter Member

    Joined:
    Nov 16, 2019
    158
    94
    0
    Location:
    New Hampshire
    Vehicle:
    2010 Prius
    Model:
    II
    I tried without success this morning to connect Techstream to a 2008. The car was in ready mode when I connected to the OBDII. Does Gen 2 require a different procedure?
     
  2. Tombukt2

    Tombukt2 Senior Member

    Joined:
    Nov 29, 2020
    1,484
    233
    0
    Location:
    Durham NC
    Vehicle:
    2009 Prius
    Model:
    Base
    I have the dealer toughbook portable computer win7 pro. I have car on dash lit up plug cable into obd port computer running USB inserted from screen select connect to car follow screen prompts. Select if smart key etc . I don't know how the copies of text stream were a little blue box in between the OBD cable and the computer and all that not sure what screens and all the displayed with those I have the dealers toughbook computer type setup

    SM-A715F ?
     
  3. Aegean

    Aegean Active Member

    Joined:
    Aug 18, 2019
    324
    143
    0
    Location:
    Alexandria VA
    Vehicle:
    2006 Prius
    Model:
    ----USA----
    I usually connect it with Ignition on but no ready on. Out of 10 times it is connecting maybe 7. I turn off everything, disconnect cable, reboot and then works.
     
    Nor'easter likes this.
Loading...