Techstream HELP!!

Discussion in 'Gen 3 Prius Care, Maintenance & Troubleshooting' started by Dbasra99, Apr 25, 2022.

Tags:
  1. Dbasra99

    Dbasra99 New Member

    Joined:
    Oct 13, 2021
    24
    3
    0
    Location:
    Parkersburg WV
    Vehicle:
    2012 Prius Plug-in
    Model:
    Plug-in Base
    I am new to TS and my VIM just arrived. I am off to a bad start.

    The first is an error that says TS cannot connect to the VIM....there is a red light on the VIM.

    The second issue is a screen that pops up asking for a registration key.

    Any help would be appreciated.

    Thanks
     
  2. PriusCamper

    PriusCamper Senior Member

    Joined:
    Mar 3, 2012
    7,661
    3,157
    0
    Location:
    Pacific Northwest, USA
    Vehicle:
    2007 Prius
    Model:
    Two
    What kind of Windows machine you using? My friend installed "windhorse driver" or maybe it was "xhorse" to make it work on my old win7 machine. Have you read all the thread on here about it?
     
  3. Dbasra99

    Dbasra99 New Member

    Joined:
    Oct 13, 2021
    24
    3
    0
    Location:
    Parkersburg WV
    Vehicle:
    2012 Prius Plug-in
    Model:
    Plug-in Base
    It is windows 10. I started reading some threads but nothing seemed to match my issues...maybe I will search some more.
     
  4. PriusCamper

    PriusCamper Senior Member

    Joined:
    Mar 3, 2012
    7,661
    3,157
    0
    Location:
    Pacific Northwest, USA
    Vehicle:
    2007 Prius
    Model:
    Two
    It's a difficult challenge... Main thing is there's specific windows updates that have the drivers and supporting services that you have to have. Check out some Toyota truck forums. There's way more Yoda truck tinkerers than Prius nerds.
     
  5. jzchen

    jzchen Senior Member

    Joined:
    Apr 9, 2012
    2,763
    842
    0
    Location:
    Arcadia, CA
    Vehicle:
    2012 Prius v wagon
    Model:
    Five
Loading...