Thanks for fixing the Website! (But still some issues)

Discussion in 'Gen 4 Prius Main Forum' started by krmcg, Jun 16, 2016.

  1. krmcg

    krmcg Lowered Blizzard Pearl Beauty

    Joined:
    May 15, 2008
    2,343
    2,151
    0
    Location:
    Whittier, CA
    Vehicle:
    2016 Prius
    Model:
    Four
    Working much, much better now - I would buy you a beer if I could.
     
    bisco and Mendel Leisk like this.
  2. Mendel Leisk

    Mendel Leisk Titanic Social Director

    Joined:
    Oct 17, 2010
    36,271
    25,093
    80
    Location:
    Greater Vancouver, British Columbia, Canada
    Vehicle:
    2010 Prius
    Model:
    Touring
    Yeah seems back to nirmal! :)
     
    bisco likes this.
  3. bisco

    bisco cookie crumbler

    Joined:
    May 11, 2005
    83,752
    36,644
    0
    Location:
    boston
    Vehicle:
    2012 Prius Plug-in
    Model:
    Plug-in Base
    so far so good...:)
     
  4. pakitt

    pakitt Senior Member

    Joined:
    Aug 10, 2009
    1,919
    1,137
    0
    Location:
    None
    Vehicle:
    Other Non-Hybrid
    Model:
    N/A
    Now there is only the problem that pics attached don't are not displayed (certificate from server not trusted anymore... or something like that).
     
    CR94 and Coast Cruiser like this.
  5. Mendel Leisk

    Mendel Leisk Titanic Social Director

    Joined:
    Oct 17, 2010
    36,271
    25,093
    80
    Location:
    Greater Vancouver, British Columbia, Canada
    Vehicle:
    2010 Prius
    Model:
    Touring
    I notice a couple of things:

    New alerts don't show the usual red asterisk.

    When editing a post (my post) just now, when I highlighted text I got the green quote/reply pop-up, which doesn't make much sense.

    Still, running smooth, no hang ups.
     
  6. Mendel Leisk

    Mendel Leisk Titanic Social Director

    Joined:
    Oct 17, 2010
    36,271
    25,093
    80
    Location:
    Greater Vancouver, British Columbia, Canada
    Vehicle:
    2010 Prius
    Model:
    Touring
    image.jpeg

    Hmm, you're right. :(
     
  7. Coast Cruiser

    Coast Cruiser Senior Member

    Joined:
    Mar 12, 2016
    2,267
    2,550
    0
    Location:
    Pacific Coast Highway
    Vehicle:
    2016 Prius
    Model:
    Three
    All I need is one stinkin' EDIT BUTTON!! :cautious:

    And still getting delays & error pop-ups when I hit "Post Reply." Somebody... Anybody... Just go reboot the server! Unplug it, and plug it back in.:ROFLMAO:

    I might have to take my talents over to ChevyCruzeChat.com!
     
  8. bisco

    bisco cookie crumbler

    Joined:
    May 11, 2005
    83,752
    36,644
    0
    Location:
    boston
    Vehicle:
    2012 Prius Plug-in
    Model:
    Plug-in Base
    i'm still getting 'you must wait 23 seconds before performing this action'.:(
     
  9. Mendel Leisk

    Mendel Leisk Titanic Social Director

    Joined:
    Oct 17, 2010
    36,271
    25,093
    80
    Location:
    Greater Vancouver, British Columbia, Canada
    Vehicle:
    2010 Prius
    Model:
    Touring
    It's weird, fast as lightning here. A little messed up, as mentioned above, but no stalls.
     
  10. Mendel Leisk

    Mendel Leisk Titanic Social Director

    Joined:
    Oct 17, 2010
    36,271
    25,093
    80
    Location:
    Greater Vancouver, British Columbia, Canada
    Vehicle:
    2010 Prius
    Model:
    Touring
    WTH, no edit button, as @Coast Cruiser mentioned. Just noticed: the red asterisk on new alerts is back.

    And this hung when I tried to post, never mind...

    Maybe as more people come on the site as the day progresses, it gets worse??

    Edit: Ok, now I'm seeing edit button again. Very confusing.
     
  11. bisco

    bisco cookie crumbler

    Joined:
    May 11, 2005
    83,752
    36,644
    0
    Location:
    boston
    Vehicle:
    2012 Prius Plug-in
    Model:
    Plug-in Base
    been up and down all day for me, more up than down though.
     
  12. CR94

    CR94 Senior Member

    Joined:
    Dec 2, 2014
    1,745
    663
    0
    Location:
    Northwestern S.C.
    Vehicle:
    2011 Prius
    Model:
    Two
    That's been a consistent problem since September---not only with pictures, but with all attachments.
     
  13. Mendel Leisk

    Mendel Leisk Titanic Social Director

    Joined:
    Oct 17, 2010
    36,271
    25,093
    80
    Location:
    Greater Vancouver, British Columbia, Canada
    Vehicle:
    2010 Prius
    Model:
    Touring
    upload_2016-6-16_20-56-27.png

    Working ok now.
     
    krmcg likes this.
Loading...